Navigatie

RUILEN OF RETOUR

Is het product dat je besteld hebt niet naar wens? Om in aanmerking te komen voor het ruilen van het product danwel een restitutie dien je aan de volgende voorwaarden voldoen:

1. Je dient mij binnen 14 dagen op de hoogte te stellen van je klacht, je verzoek om te ruilen of je verzoek tot restitutie. Dit dien je te doen middels een e-mail aan info@kittycats.nl en/of door het formulier "Formulier herroeping" te downloaden en tezamen met het product retour te sturen.
Vergeet niet je ordernummer te noemen!

2. Het artikel dient binnen 14 dagen na het overleg met mij in het bezit van Kittycats.nl te zijn.
Je dient het artikel voldoende gefrankeerd retour te sturen aan Kittycats.nl
. Ik raad je hierbij aan om een bewijs van je verzending te bewaren. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €4,25 per brievenbuspakje en circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.
Kittycats.nl is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging tijdens de verzending.
Verzend nooit het product retour voordat je hierover overleg hebt gehad met Kittycats.nl.

3. Het product dient (indien mogelijk) terug te worden gestuurd in de originele productverpakking, ongebruikt, ongewassen, niet beschadigd en met eventueel aangehechte kaartjes. Daarbij dient er een notitie toegevoegd te worden met het ordernummer en de gewenste ruil. Zorg dat de geadresseerde en de afzender duidelijk en volledig op de envelop staan.

4. In geval je het artikel wilt ruilen voor een ander artikel zal ik alleen de eventuele meerprijs van het artikel in rekening brengen. Dit bedrag dien je vooraf te voldoen op het rekeningnummer van Kittycats.nl.

5. Bij verzoek tot restitutie wordt het gehele aankoopbedrag inclusief de aan Kittycats.nl betaalde verzendkosten binnen 14 dagen retour gestort op je bank of girorekening indien je aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €4,25 per brievenbuspakje en circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

6. Alleen voldoende gefrankeerde zendingen worden aangenomen! Ongeacht de reden van retour zenden. Niet voldoende of geheel niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen en weer retour afzender gezonden! (heb je recht op de portokosten dan worden die per bank door mij vergoed).

Wanneer je mij niet eerst hebt gemaild en vervolgens de producten geretourneerd hebt binnen de hierboven gestelde termijnen, gelden de producten als door jou zonder enig bezwaar geaccepteerd.

Let op! Pakketten die geretourneerd worden maar niet voldoen aan de volgende eisen:

  • voldoende gefrankeerd
  • in de eventuele originele productverpakking
  • ongebruikt - niet beschadigd - met de eventuele aangehechte kaartjes
  • met duidelijk de afzender en de geadresseerde op de envelop
  • zonder een notitie met het ordernummer en de gewenste ruil

    worden gezien als een gift aan Amivedi Nederland - Stichting voor vermiste en gevonden huisdieren
© 2011 - 2018 Kittycats.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie