Navigatie

Over Kittycats.nl

Sinds begin 2006 ben ik, Josina Steenbeek, trotse eigenaresse van 2 katten. Nikita, een Blauwe Rus en Nero, een zwarte "kater" die ik een paar weken later als kitten via Marktplaats had gekocht. Deze twee hebben mij door zware tijden heen geholpen en waren echt mijn rotsen in de branding!
Sinds die tijd ben ik een echt katten mens geworden - ik was altijd wel gek op dieren, maar ik dacht dat ik altijd meer met honden had. Nu weet ik het zeker : ik ben gek op katten, en katten blijkbaar gek op mij. Ondertussen is er ook Sien, een cyperse poes, die het team van drie compleet maakt.

Maar waarom nou deze webshop?
Een aantal jaren geleden ben ik in London geweest en heb ik bij Harrod`s twee hele mooie, echt lederen kattenhalsbandjes gekocht. Versierd met een zilveren hartje - een in het roze voor Nikita en een in het zwart voor Nero. Geruime tijd later was eerst Nero zijn bandje kwijt, en toen Nikita. Ik baalde hier echt van! Maar ja, het blijven nou eenmaal katten.... Dus ik ging hier in Nederland op zoek naar een soortgelijk halsbandje - en kon niets vinden. Elke webshop en winkel had hetzelfde assortiment, goedkope en saaie bandjes die ik niet zag zitten.
Dus ging ik op zoek naar het merk dat ik toen in London had gekocht - en na veel gegoogle kwam ik uiteindelijk op de site van BOBBY terecht, en zag ik "mijn" halsbandjes in de catalogus staan! En van het een kwam het ander - een eigen webshop.
Ik ben altijd op zoek naar het unieke product, anders dan de rest en soms ook wel met een knipoog. Maar kwaliteit en duurzaamheid zijn even goed belangrijk en dat maakt mijn producten misschien wel eens wat duurder dan de rest... Toch hoop ik dat iemand hier bij Kittycats.nl ook hét halsbandje of andere artikel van zijn of haar dromen kan vinden, want daar doe ik het voor!

Groetjes, Josina, Nikita, Nero en inmiddels ook Jack Russel Mix Balou

PS: We hebben natuurlijk ook hele leuke spulletjes voor honden! Gewoon omdat ik van mooie dingen hou en deze items gewoon niet kon weerstaan!

© 2011 - 2018 Kittycats.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie