Navigatie

HEB JE EEN KLACHT?

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. 
Toch vraag ik je vriendelijk om je klacht via de e-mail aan mij door te geven.

Klacht: Ik raad je aan om klachten eerst bij mij kenbaar te maken door te mailen naar info@kittycats.nl t.a.v. Josina Steenbeek.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Garantie: Ik geef om mijn producten en doe logischerwijze mijn best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij mij hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal ik kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
LET OP: de garantie op kattenhalsbanden is 6 maanden en op kattenspeelgoed zit geen garantie. Iedere kat is anders en de ene kat maakt een halsbandjes snel stuk die bij een andere kat wellicht jaren mee gaat.
In geval van garantie wordt gehandeld volgens de garantievoorwaarden van de betreffende leverancier c.q. fabrikant conform mijn Algemene Voorwaarden. Om aanspraak te maken op garantie dient altijd een aankoopbewijs getoond te kunnen worden. De per e-mail verzonden bestelbevestiging is jouw aankoopbewijs. Garantie geldt uitsluitend indien het aankoopbewijs kan worden voorgelegd. De datum van de bestelling geldt als ingangsdatum voor de garantie. Klachten ontstaan door verkeerd gebruik of door normale slijtage worden niet in behandeling genomen.

Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie:

  • Bij beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
  • bij onoordeelkundig gebruik of nalatig en slecht onderhoud;
  • bij normale slijtage;
  • bij beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing;
  • bij reparaties verricht door derden aan het artikel;
  • bij speelgoed producten welke gebruikt zijn;
  • bij alle producten welke kapot gebeten zijn waaronder ook speelgoed.

Klachten en garantie worden alleen in behandeling genomen indien het product en alle onderdelen die hier bij horen retour worden gezonden.

© 2011 - 2018 Kittycats.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie